Despre noi

Poate multă lume stie cum se face un tort, insă cu siguranţă puţini ştiu cum se face un tortulet.ro.

După 3 ani şi sute de kg de torturi si de prăjituri livrate, Claudia Suhov a predat cu grijă reţeta magică a tortulet.ro Loredanei Florică, pentru a o creşte cu noi ingrediente sănătoase şi delicioase.

Loredana Florică, alături de cei mai buni cofetari tortulet.ro, continuă să livreze dulcele sănătos cu ingrediente şi produse de calitate care să răspundă unor nevoi variate, uşor de comandat online şi livrate direct la eveniment.

 

Loredana Florica

 

“Viata mi-a predat o lectie foarte importantă in ultimii ani şi anume a trebuit să renunţ la a consuma zahăr. Cu mari eforturi am schimbat stilul de viată atat al meu cat şi al familiei şi prietenilor care au văzut efectele pozitive asupra sănătăţii cu o alimentaţie echilibrată. Mereu am avut o pasiune pentru dulciuri, dar mai ales acum cand trebuie să aleg cele mai sănătoase ingrediente pentru mine. M-am specializat in nutriţie si pe langă gama variată de produse de cofetărie cu zahăr sau raw vegane, ofer si servicii de consultantă in nutriţie prin meniuri personalizate cu nutrienţi de calitate. Totul pentru o viată sănătoasă şi fericită!”

 

 

 

 

Mesajul a ajuns si la Matei, băieţelul meu, care este mai conştient de alegerile sale!

“Mami, dacă mănanc acum fructe, pot manca mai tarziu si o ingheţată?”