Singur? Scurt ghid de supraviețuire de Valentine’s Day

Singur? Scurt ghid de supraviețuire de Valentine’s Day
10/02/2015 0 Comentarii
Categorii: Uncategorized
1341

Noi, aici la Tortuleţ, avem o teorie: Nu există persoane singure de Valentine’s Day, există doar prea puţină ciocolată!

Sunt mulţi care cred că Ziua Îndrăgostiţilor e doar o sărbătoare inutilă, care se îmbufnează când se trezesc în seara cu pricina că toată lumea este prinsă cu întâlniri romantice şi nu mai au cu cine să schimbe o vorba. Suntem de acord că iubirea ar trebui sărbătorită în fiecare zi, totuşi, parcă nu-i atât de rău că cineva a inventat o zi specială care să ne amintească să facem gesturi dulci pentru cei dragi.

Ce te faci când vine Valentine’s Day, eşti singur şi nu ai cu cine să împarţi un tort romantic? E simplu, îl mănânci sigur! Şi ar mai fi câteva variante, pe care le-am adunat într-un scurt ghid de supravieţuire de Valentine’s Day pentru cei care nu se află într-o relaţie:

1. Nu dezgropa trecutul. Aşa e, parcă sunt numai cântece de dragoste la radio, iar la TV numai filme cu oameni care se sărută… E atât de tentant să iei telefonul şi să trimiţi un mesaj fostei/ fostului! Ştii că a doua zi vei regreta gestul. Ascunde telefonul şi ţine-te ocupat cu un Carrot Cake numai pentru tine! Este sănătos şi uşurel şi nu te vei simţi vinovat că ai reuşit să-l mamanci pe TOT!

Carrot cake - tort morcovi

Carrot cake – tort cu morcovi

2. The more the merrier. Cu siguranţă nu eşti singura persoană care se plictiseşte în seara de Valentine’s Day. Cheamă-ţi prietenele şi puneţi-vă pe povestit. Pentru a îndulci atmosfera recomandăm un tort Cioco Madness, un tort delicios cu ciocolată pe care îl poţi comanda online în timp ce îţi aranjezi părul. Se asezonează, după gust cu un pahar de vin roşu.

Tort Cioco-Madness

Tort Cioco-Madness

3. Fii voluntar. Dacă toţi prietenii tăi îndrăgostiţi au programate cine romantice şi nu au cu cine să-și lase copiii, îţi poţi transforma seara într-o super-distracţie fiind bonă de serviciu. Îţi garantăm succesul absolut cu un tort pentru copii pe care îl poţi comanda la domiciliu, Tort Minions sau Tort Angry birds. Se serveşte cu o repriză zdravănă de desene animate şi un joc de-a v-aţi ascunselea cu felia de tort pe sub pat şi prin debarale.

Tort Minions

Tort Minions

Tort angry birds

Tort angry birds

4. Încearcă ceva nou. Dacă tot eşti singur(ă) şi nu are cine să te tragă de mânecă, este momentul să încerci ceva inedit şi nebunesc. Sari cu paraşuta, vizitează un loc nou, mergi la un “blind date”… fă orice îţi trece prin cap! Îţi recomandăm să comanzi o porţie de macaronsi din care să guști de fiecare dată când vrei să îţi faci curaj!

 

Niciun comentariu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate prin *