Termeni și condiții

Prin vizitarea, utilizarea, crearea unui cont de utilizator și cumpărarea produselor pe Tortulet.ro, sunteți de acord cu acești termeni și condiții și vă invităm să citiți cu atenție această secțiune.

Pentru a putea finaliza o comandă, utilizatorul magazinului online Tortulet.ro este obligat să accepte termenii și condițiile specificate în această secțiune, bifând căsuță de acceptare din dreptul ‘Termeni și condiții’ de pe pagina finalizării comenzii.Utilizatorul Tortulet.ro are acces permanent la termenii și condițiile acestui magazin online.

Tortulet.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment acești termeni și condiții, fără a fi necesară o notificare în prealabil a utilizatorilor. În cazul unor modificări importante pe acest site, utilizatorii vor fi notificați cu 30 de zile înainte de implementarea acestora, prin intermediul unor mesaje pe site-ul Tortulet.ro și/sau prin adresa dumneavoastră de email.

DEFINIREA TERMENILOR

Utilizator/Client – persoana fizică sau juridică ce vizualizează sau utilizează paginile acestui magazin online în vederea achiziționării de produse, fie creând un cont de utilizator sau achiziționând direct că vizitator.

Cont de utilizator – o colecție de informații oferite de către utilizatorul/utilizatorul magazinului online Tortulet.ro în vederea procesării mai rapide a comenzii.

Vânzător – Tortulet.ro, magazin online deținut și operat de SC GEORGINIO COMPANY SRL, cu sediul social în Bucuresti, Str. Cosmesti nr. 33, Sector 1,  CUI RO16069920, și cu numărul de înregistrare la Registrul Comerțului J40/725/2004, administrator Loredana FLorică..

Comandă – un document electronic ce intervine că forma de comunicare între utilizator/client și vânzător, prin care vânzătorul este de acord să livreze produsele, iar utilizatorul/utilizatorul este de acord să primească aceste produse și să efectueze plata acestora conform modalităților de plată disponibile pe Tortulet.ro.

Produse – orice produs, inclusiv documentele și serviciile menționate în comandă, care urmează a fi furnizate de către vânzător utilizatorului/clientului.

Contract – o comandă lansată de utilizator/client și confirmată de către vânzător.

Utilizatorul/utilizatorul acceptă termenii și condițiile în care este încheiat contractul la momentul finalizării comenzii. Renunțarea la contract se poate face în conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanță.

DREPTURI ȘI OBLIGAȚII

DREPT DE PROPRIETATE

Site-ul Tortulet.ro este deținut și operat în totalitate de către SC GEORGINIO COMAPNY SRL. Folosirea sub orice formă și în orice scop a materialelor publicate pe site (texte, imagini cu produsele, elemente de identitate vizuală), fără acordul SC GEORGINIO COMPANY SRL este interzisă și va fi pedepsită conform legislației române.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Conform Regulamentului 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), “Regulamentul”, ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC GEORGINIO SRL cu sediul social în Bucuresti, Str. Cosmesti nr. 33, Sector 1,  CUI RO16069920, și cu numărul de înregistrare la Registrul Comerțului J40/725/2004 are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Scopurile prelucrarii  datelor dvs. cu caracter personal sunt:

(1) intocmirea documentelor necesare vanzarii produselor noastre conform prevederilor legale in vigoare (ex. intocmirea documentelor fiscale, contabile, etc.), cu o perioada de retentie de 10 ani;

(2)  livrarea comenzilor plasate de dvs., cu o perioada de retentie de 3 ani;

(3)  reclama, marketing si publicitate, in cazul in care v-ati dat consimtamantul pentru o astfel de prelucrare.(daca sunt scopuri suplimentare trebuie mentionate impreuna cu temeiul legal) cu o periada de retentie pana la retragerea consimtamantului,

Conform prevedrilor legale, in ccea ce priveste datele dumneavoastra cu caracter personal, aveti urmatoarele drepturi:

dreptul de a le accesa;

dreptul de a solicita  stergea,

dreptul de a solicita  rectificarea  acestora

dreptul  de a restrictiona prelucrarea acestora,

dreptul de a va opune prelucrarii, preum si dreptul de portabilitate, drepturi care vor putea fi exercitate in limitele prevederile Regulamentului.

In cazul in care prelucrarea datelor dvs, se face in baza consimtamantului, aveti dreptul de a-l  retrage  in orice moment fara a afecta legalitaea prelucarilor efectuate in baza consimtamantului pana in momentul retragerii acsetuia.

In cazul in care doriti sa formulati o reclamatie in legatura cu prelucrarea neadecvata a datelor dvs. cu caracter personal, o puteti face la adresa de email: contact@tortulet.ro.

De asemenea aveti dreptul de a formula plangeri catre ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal), autoritatea de supraveghere in domeniul prelucrarii datelor din Romania (http://www.dataprotection.ro/) .

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către utilizator prin email la adresa: contact@tortulet.ro.

Utilizatorul nu este obligat să furnizeze datele cerute, acestea fiind însă necesare pentru prelucrarea și livrarea comenzilor făcute de către acesta, și pentru a beneficia de ofertele și reducerile magazinului online Tortulet.ro. Refuzul acestuia de a furniza aceste date va duce la imposibilitatea de a procesa și livra comenzile făcute, și la imposibilitatea de a-l notifica regulat despre oferte și reduceri.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai firmei care execută livrarea.

În cazul în care utilizatorul dorește să primească informații despre produsele și serviciile de pe Tortulet.ro, acesta este invitat să se aboneze la newsletter, furnizându-ne adresa sa de email.

Utilizatorii magazinului online Tortulet.ro sunt obligați să nu furnizeze informații false despre ei.

Informațiile necesare și obligatorii în vederea procesării unei comenzi pe Tortulet.ro sunt:

Pentru persoane fizice:

 • Adresa de e-mail;
 • Parola;
 • Nume și prenume utilizator;
 • Adresa de facturare și/sau Adresa de livrare;
 • Număr de telefon.

Pentru persoane juridice:

 • Adresa de e-mail;
 • Parola;
 • Denumire firmă;
 • Adresa de facturare;
 • Cod unic de înregistrare;
 • Numărul de înregistrare la Registrul Comerțului;
 • Banca și IBAN;
 • Adresa de livrare;
 • Nume și prenume utilizator;
 • Număr de telefon.

Prin furnizarea acestor informații, utilizatorul se face responsabil de acestea.

Datele utilizatorului nu vor fi transferate in strainatate.

Crearea unui cont de utilizator nu este obligatorie. Contul de utilizator ajută utilizatorul să finalizeze mai rapid comanda. Acest cont este personal, iar un utilizator poate crea un singur cont. Nu este admisă înregistrarea cu adresa de email a unei alte persoane. Tortulet.ro rezervă dreptul utilizatorului de a-și putea șterge oricând acest cont.

La crearea unui cont, trebuie setată o parola. Parola este personală, trebuie să fie utilizată doar de utilizatorul în cauza și trebuie păstrată în condiții de siguranță. Este recomandat ca utilizatorul să își schimbe periodic parola, pentru a evita folosirea frauduloasă a contului acestuia de către alte persoane. În cazul în care acesta și-a uitat parola, se poate obține o parola nouă, iar dacă utilizatorul bănuiește că parola i-a fost compromisă, acesta este rugat să contacteze Tortulet.ro, care poate obstrucționa parola și îi va atribui o parola nouă.

Prin crearea unui cont, utilizatorul se face responsabil de informațiile furnizate.

Dacă se constatată că informațiile introduse sunt incorecte, Tortulet.ro stă la dispoziția utilizatorului de a răspunde solicitării de a elimina sau modifica informațiile eronate, în cazul în care sunt informații pe care acesta nu le poate modifica direct în calitate de utilizator.

Dacă Poliția Română sau instanțele de judecată impun divulgarea acestor informații pentru soluționarea unui caz, SC GEORGINIO COMPANY SRL este obligată prin lege să furnizeze aceste date.

Fiind abonat la newsletter-ul Tortulet.ro, utilizatorul va primi periodic e-mail-uri cu informații despre produsele și serviciile magazinului online, cat și informații cu privire la reduceri și oferte la produse. În cazul în care acesta nu mai dorește să primească newsletter-ul Tortulet.ro, se poate dezabona oricând, accesând link-ul din footer-ul newsletter-ului primit prin e-mail, sau printr-o cerere adresată și trimisă către Tortulet.ro prin e-mail, la adresa contact@tortulet.ro, în care să specifice acest lucru.

LIMITAREA RASPUNDERII

SC GEORGINIO COMPANY SRL se asigură că magazinul online Tortulet.ro este întotdeauna disponibil. Cu toate acestea, pot exista situații în care acesta nu va fi disponibil, fie din motive de securitate sau de întreținere, probleme de rețea, eșecuri în domeniul comunicațiilor și hardware. SC GEORGINIO COMPANY SRL va încerca să soluționeze problemele cât mai repede, dar nu poate garantă că magazinul online va fi permanent disponibil.

De asemenea, în cazul în care o comandă nu va fi procesată datorită unor eșecuri în domeniul comunicațiilor și hardware sau datorită unor probleme de rețea, SC GEORGINIO COMPANY SRL nu se face responsabilă de eroarea survenită. În cazul în care vor surveni erori de acest fel, utilizatorul este invitat să refacă comanda si să informeze Tortulet.ro printr-un email de situația în care a fost pus.

SC GEORGINIO COMPANY SRL nu se face responsabilă în cazul în care, din culpa exclusivă a utilizatorului, produsul sau produsele se vor deteriora după livrare sau în cazul în care acesta sau acestea nu ajung la destinație după ce au fost înmânate persoanei de contact menționată în comandă de către utilizator.

FINALIZAREA COMENZII

PREȚURI

Toate prețurile afișate pe site sunt finale și includ TVA. Înainte de finalizarea comenzii, va fi afișat prețul final total.

De asemenea, Tortulet.ro își rezervă dreptul de a modifica prețurile fără o înștiințare prealabilă, fără a afecta însă comenzile deja confirmate.

PROMOȚII ȘI REDUCERI

Tortulet.ro oferă promoții și reduceri pentru produsele de pe site pe perioade definite de timp. Aceste promoții și reduceri vor fi semnalizate clar, atât în descrierea produselor, în coșul de cumpărături, cât și pe factură.

Tortulet.ro își rezervă dreptul și în cadrul promoțiilor și reducerilor de a modifica prețurile fără o înștiințare prealabilă, fără a afecta însă comenzile deja confirmate.

PLATA

Plata se face:

 • prin ramburs – plătirea contravalorii comenzii și a transportului (daca e cazul) în momentul înmânării coletului de către reprezentantul firmei care execută livrarea.
 • prin transfer bancar în contul firmei SC GEORGINIO COMPANY SRL, IBAN RO27BTRLRONCRT0242517601, Banca TRANSLIVANIA S.A.
 • prin plata cu cardul direct pe site.

COMANDA

În vederea finalizării comenzii, utilizatorul trebuie sa furnizeze următoarele informații:

Pentru persoane fizice:

 •         Adresa de e-mail;
 •         Parola;
 •         Nume și prenume utilizator;
 •         Adresa de facturare și/sau Adresa de livrare;
 •         Număr de telefon.

Pentru persoane juridice:

 •         Parola;
 •         Denumire firmă;
 •         Adresa de facturare;
 •         Cod unic de înregistrare;
 •         Numărul de înregistrare la Registrul Comerțului;
 •         Banca și IBAN;
 •         Adresa de livrare;
 •         Nume și prenume utilizator;
 •         Număr de telefon.

În cazul în care acesta are un cont de utilizator, este necesară doar introducerea adresei de email și parola.

După completarea formularului de comandă, se alege modalitatea de livrare și de plată, apoi se trimite comanda.

Comanda făcută devine valabilă din momentul acceptării acesteia de către Tortulet.ro.

Produsele de cofetărie afișate pe site sunt preparate exclusiv pe baza comenzii plasate de către utilizator. Prin plasarea comenzii, utilizatorul confirmă că dorește ferm să comande acel produs.

Pentru că dorim să oferim servicii la cele mai înalte standarde, Tortulet.ro își rezervă dreptul de a verifica telefonic corectitudinea datelor oferite de client.

Față de greutatea solicitată o marjă de eroare de +/- 5% este considerată acceptată de către utilizator.

În cazul produselor care nu mai sunt disponibile pentru vânzare, acestea vor fi șterse de pe site. În cazul în care produsul comandat nu este disponibil, Tortulet.ro va notifica utilizatorul în cel mai scurt timp posibil (prin telefon sau email), iar acesta are dreptul de a alege anularea comenzii sau de a-și da acordul pentru prelungirea termenului de livrare.

Produsele neperisabile (gen flori, șampanie, lumânări, felicitare, etc.) afișate pe site sunt în stoc, iar în momentul în care întregul stoc este vândut, mesajul “Nu mai este în stoc” va fi afișat în dreptul acestor produse, și se așteaptă reînnoirea stocului. În cazul produselor a căror stoc nu va fi reînnoit, aceste articole vor fi șterse de pe site. În cazul în care produsul comandat nu este disponibil, Tortulet.ro va notifica utilizatorul în cel mai scurt timp posibil (prin telefon sau email), iar acesta are dreptul de a alege să anuleze comanda sau de a-și da acordul pentru prelungirea termenului de livrare.

LIVRARE

Tortulet.ro asigură livrarea produselor cu autovehicule dotate corespunzător (cu frigo) pentru ca acestea să ajungă în bune condiții la destinație.

Tortulet.ro oferă trei tipuri de livrare:

 • Livrare expres (4h)
 • Livrare standard (24h)
 • Livrare pentru ocazii/comenzi speciale (min. 48h – max. 5 zile)

Livrare expres (4h): Comanda plasată până în 12:00 (PM) se livrează în aceeași zi, dacă produsul nu necesită personalizare.
        Exemple: platouri cu produse de patiserie, platouri cu minitarte, platouri cu minieclere, torturi raw vegane, bomboane raw vegane, etc.

Livrare standard (24h): Aici se încadrează produsele care necesită personalizare (tort cu figurine din pastă de zahăr, blaturi cu ingrediente speciale).
       Exemple: torturi pentru ocazii cum ar fi aniversări (torturi pentru ea, torturi pentru el, torturi pentru copii, aniversarea căsătoriei, etc. Acest termen de livrare este unul maxim, depinzând în primul rând de ziua și ora plasării comenzii.

Livrare comenzi speciale (48h până la maxim 5 zile): Aici se încadrează torturile atipice, realizate după indicațiile clientului, în cantități mari, pentru ocazii speciale.
        Exemple: candy bar, torturi de nuntă, torturi pentru botez sau torturi pentru evenimente corporate.
Termenul de livrare este unul orientativ, el depinzând de data organizării respectivului eveniment și de complexitatea produsului comandat.

În cazul zilelor cu un număr foarte mare de comenzi, precum și a celor în care condițiile de trafic sau meteo îngreunează procesul de livrare, SC GEORGINIO COMAPNY SRL nu poate fi trasă la răspundere pentru întârzierile mai mari de 4 ore.

Magazinul online Tortulet.ro nu se face răspunzător pentru întârzierile ce pot apărea în procesul de livrare după ce produsul a fost predat persoanei de contact indicată în comandă.

GARANȚIA CALITĂȚII

Tortulet.ro garantează pentru calitatea produselor de cofetărie selectate de echipa noastră pentru site. Toate produsele pot veni însoțite de declarația de conformitate emisă de către laboratorul care le-a produs.

Produsele de cofetărie de pe Tortulet.ro sunt preparate în laboratoarele de cofetărie cu care colaborăm respectând toate condițiile igienico-sanitare impuse de lege. Aceste laboratoare au sediul în orașul în care se efectuează livrarea pentru a garanta prospețimea lor în momentul livrării.

Declarația de conformitate acordată nu afectează drepturile conferite prin lege consumatorului și este în concordanță cu prevederilor OG nr. 21/1992 privind Protecția Consumatorilor, cu modificările ulterioare și Legea nr. 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora, republicată.

Tortulet.ro garantează pentru calitatea produselor de pe site. Dacă utilizatorul nu este satisfăcut de produsul comandat este rugat să ne contacteze pentru detalii suplimentare la adresa de email contact@tortulet.ro sau telefonic la numerele de telefon (+4) 0722 411 021.

POLITICA DE RETURNARE

În cazul în care, produsul achiziționat ajunge la destinație deteriorat, magazinul online Tortulet.ro va schimba produsul respectiv. În cazul în care produsul respectiv nu mai poate fi realizat, atunci contravaloarea plătită de client îi va fi returnată.

Pentru a începe procedura de returnare, utilizatorul este invitat să contacteze Tortulet.ro la adresa de email contact@tortulet.ro și să ofere toate detaliile necesare soluționării reclamației.

Utilizatorul trebuie să comunice un cont bancar, iar Tortulet.ro va transfera integral contravaloarea în bani a produsului deteriorat, în maxim 7 zile lucrătoare de la solutionarea reclamatiei utilizatorului.

Tortulet.ro își rezervă dreptul de a alege modalitatea de a despăgubi fiecare client/caz.

ALTE CLAUZE

Imaginile cu produsele au caracter informativ și pot conține rareori erori cum ar fi: nuanța culorii produselor din imagini poate fi diferită față de cea reală, la fel și dimensiunile sau modelele de pe produse. Unele specificații sau prețul produselor pot conține erori de operare sau pot fi modificate fără un preaviz, fără însă a afecta comenzile deja acceptate de Tortulet.ro.

Toate elemente de grafică ale site-ului, imagini, baze de date, etc. aparțin în exclusivitate SC GEORGINIO COMPANY SRL, operatorul site-ului Tortulet.ro.

Folosirea fără acord a celor enumerate mai sus se pedepsește conform legii.

Contractul dintre Vânzător și Utilizator/Client, pe baza Comenzilor, intră în jurisdicția legilor din România. Toate dialogurile cu privire la acest Contract vor fi purtate exclusiv în limba română.

Pentru orice alte detalii sau informații nu ezitați să ne contactați prin e-mail la adresa contact@tortulet.ro.