Valentine’s day şi relaţiile de cuplu – Scurt ghid de supravieţuire

Valentine’s day şi relaţiile de cuplu – Scurt ghid de supravieţuire
08/02/2015 0 Comentarii
Categorii: Noutăți
1535

Parcă nici n-a trecut un an de ultima dată când era Ziua Îndrăgostiţilor şi căutai în disperare un cadou pentru el sau pentru ea. Trebuie să recunoaştem că pe lângă bucuriile şi momentele super-romantice aduse de această zi specială, există şi o mare presiune de a veni cu o idee care să îl impresioneze pe cel de lângă tine, iar inspiraţia pare din ce în ce mai greu de găsit (mai ales dacă va aflaţi într-o relaţie de ani de zile şi sigur aţi epuizat toate ideile).

Noi la Tortuleţ suntem mari susţinători ai iubirii (fiindcă e de departe cel mai dulce lucru de pe lume!) şi când nu facem cele mai delicioase prăjituri sau cele mai bune torturi ne gândim cum putem livra clienţilor noştri şi alte soluţii pentru a le face viaţa mai uşoară. De aceea am pregătit un scurt ghid de supravieţuire pentru îndrăgostiţi.

Iată câte sfaturi pentru Valentine’s Day:

1. Keep it simple. Da, ştim că ţi-ai dori să îi dăruieşti luna de pe cer, albastrul mării şi razele soarelui, însă nimic nu e mai eficient decât un gest simplu şi sincer. Nu-i aşa că nimic nu spune mai clar ” Te iubesc!” decât… “Te iubesc!”?

2. Personalizează. Fiecare poveste de iubire are drăgălăşeniile ei, fiecare cuplu are propriul limbaj. Încearcă să aduci cadoului tău o notă cât mai personală şi vei avea un efect garantat de “wow!”. Alege unul dintre torturile cu livrare on-line în Bucureşti şi personalizează-l cu un mesaj special. Nu căuta cuvinte mari şi declaraţii interminabile, când scrii mesajul nu uita de sfatul nr. 1 de mai sus. Orice tortuleț poate fi personalizat cu un mesaj. Noi ți le recomandăm pe acestea.

3. Coordonează. Ai grijă că surpriza ta să nu se suprapună cu surpriza ei/lui. Află din timp care e programul pentru seara de Valentine’s Day şi pregăteşte-te corespunzător. Dacă optezi pentru un tort online nu trebuie să îţi mai faci griji legate de timpul pentru alegerea cadoului.

4. Nu te teme de prea mult romantism. Iubirea ne transformă pe toţi în nişte copii şi, în fond, asta e unul dintre efectele ei cele mai frumoase. Dacă simţi că vrei să fii romantic, fă-o şi gata: lumânări, baloane, inimioare, petale de trandafiri… orice îţi trece prin cap. Dacă ştii care sunt gusturile iubitului/iubitei poţi alege fie un tort cu ciocolată, fie un tort raw cu fructe. Dacă nu ştii ce tort să alegi pentru el sau tort pentru ea, mergi la sigur cu un tort Cioco-Fresh sau cu un tort cu bezea Cioco-Crispy. Comandă-l on-line şi câştigi timp pentru a te ocupa de toate celelalte detalii.

Și dacă ești pe ultima sută de metri, în pană de idei și fără cadou, nu fii disperat! Tortulet te ajută să îi faci cadoul perfect.

Cupoanele iubirii. Intră aici și descarcă-le.

Niciun comentariu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate prin *